Agenda

VOC Wintercrewborrel

Zaterdag 4 november 2023

Ook dit jaar zijn de oud-vliegers en -BWK’s weer van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse VOC-wintercrewborrel op zaterdag 4 november a.s. van 14.00-17.00u bij bij Locael Centraal (voorheen Vooges) in Haarlem.

Locael Centraal ligt direct naast station Haarlem. De beste manier om hier te komen is met het openbaar vervoer.

  • Komt u met de trein, neem dan de stationsuitgang ‘Kennemerplein’.
  • Komt u met de bus, ga dan vanaf het busstation door de stationshal naar de andere zijde van het station en neem de uitgang ‘Kennemerplein’.
  • Komt u met de auto, ga dan naar parkeergarage Station, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem. Verlaat de parkeergarage aan de zijde van het busstation. Heeft u een OV-chippas dan kunt u (gratis) door de stationshal naar de andere zijde van het station lopen en volgt u de beschrijving zoals hierboven bij de trein vermeld staat. Heeft u geen OV-chippas dan loopt u langs de weg (Jansweg) onder de spoorbaan door. Aan de andere zijde van de spoorbaan gaat u linksaf en volgt u de weg tot dat u bij Vooges Centraal bent. Loopafstand vanaf parkeergarage ongeveer 400 meter.
  • Wilt u met de auto passagiers afzetten bij Vooges Centraal? Er zijn een paar Kiss & Ride parkeerplaatsen, vrijwel voor de deur. U kunt hiervoor het adres Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem gebruiken. U moet daarna echter wel een eind omrijden (1,5 km) om bij de parkeergarage te komen.

PS: Het is van belang dat u voor de parkeergarage het adres Lange Herenstraat 11 Haarlem gebruikt.