Agenda

GVGT

Maandag 12 juni 2023

Voor de dertiende maal wordt de strijd om de Gepensioneerde Vliegers Golf Trofee (GVGT) georganiseerd, dit jaar op Golfbaan Almeerderhout in Almere (www.almeerderhout.nl).

Dit is een uitdagende, aantrekkelijke 27-holes baan met een A-status, gelegen in een bosgebied waarin roofvogels, zwanen en eenden, klein wild, roofdieren en reeën hun natuurlijk domein hebben. Pittig en uitdagend vanwege mooie doglegs, de waterpartijen, maar liefst 113 bunkers en de onvoorspelbare wind. Wij spelen de lussen Gooimeer en Markermeer.

Dit ééndaagse golfevenement staat open voor alle gepensioneerde Nederlandse Verkeersvliegers. Inzet is een wisselprijs, de GVGTrofee, een kunstwerk ontworpen door Menno Meijer. De wedstrijdvorm is Stableford met volledige handicapverrekening. Een NGF-handicap is vereist. Van de niet actieve handicappers wordt verwacht dat zij een reële speelsterkte opgeven.
Er wordt gestreden in twee groepen spelers, die met een hoge en die met een lage handicap.

Buggyrijders dienen dit bij inschrijving op te geven. De buggy is op eigen kosten. De deelnamekosten bedragen € 110,— inclusief lunchpakket, borrel en diner (voor leden van Almeerderhout is dit € 60,—).

Voor de partners van de deelnemers en de niet-golfende gepensioneerde vliegers bestaat de mogelijkheid in te schrijven voor het sociale gedeelte van dit evenement, vanaf 16:00 uur, zijnde de borrel en het diner. De prijs hiervoor is vastgesteld op € 50,-- per persoon.

Aanmelden gaarne zsm met de button hieronder.
Betalingen op rekening NL31 ABNA 05149504 98, ten name van F. Kwaaitaal, Amsterdam, onder vermelding van GVGT 2023.
Het wordt weer een prachtige golfdag!


Maarten Coster, Remco Emanuel en Frans Kwaaitaal

Aanmelden

Programma:

10:15 Ontvangst met koffie, thee en lekkers
11:20 Start eerste flights
16:00 Borrel met hapjes
18:00 Diner met prijsuitreiking

Lustrum Rally, borrel en BBQ

Maandag 3 juli 2023

Na veel uitstel komt het er nu toch van: om 40-jarig bestaan te vieren organiseert de
VGV voor het eerst een Rally met borrel en BBQ!
Er wordt gereden in teams van twee personen: een chauffeur en een navigator. Alle soorten auto’s zijn welkom, klassiek zowel als modern.
De teams krijgen een week van tevoren alle benodigdheden thuisgestuurd, waaronder een rallyschild voor tegen de voorruit als aandenken aan dit unieke gebeuren.

Het begin- en eindpunt van de Rally ligt bij
Boerengoed Enspijk, Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk. (www.boerengoed.nl).
De tocht zal ons door de prachtige West-Betuwe voeren, meer dan bekend om fruitboomgaarden. Het gebied ligt ingeklemd tussen Waal, Nederrijn en Lek, wordt doorsneden door de mooie Linge en staat in het teken van rivieren: griendbossen met afwisseling van natte en droge gronden, uiterwaarden met nieuwe natuur en weidse vergezichten over traag stromend water. U rijdt langs boerderijen, beschermde dorpsgezichten, (restanten van) kastelen, forten en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Inschrijven graag vóór 15 juni 2023 op deze website.

 

De deelnamekosten aan de Rally bedragen per team van chauffeur en navigator totaal € 190,– inclusief lunch, versnapering onderweg, borrel en BBQ.
Degenen die niet in de gelegenheid zijn aan de Rally zelf mee te doen, kunnen natuurlijk wel bij de borrel en BBQ aansluiten. Voor hen is een bijdrage vastgesteld van € 45,– per persoon.
Betalingen gaarne op rekening NL42 ABNA 0419 4881 38, t.n.v. VGV, onder vermelding van ‘Rally 2023’
Voor degenen die van ver komen zijn er mogelijkheden op eigen kosten te overnachten in de buurt van Enspijk, te weten: bij Van der Valk Zaltbommel, Van Der Valk Vianen of Hotel De Schildkamp in Asperen.
Graag tot ziens op maandag 3 juli a.s.!

Maarten Coster, Bestuurslid activiteiten / Ronald Funke Küper

Aanmelden

Programma:

De deelnemers worden om 12:00 u. verwacht voor de lichte lunch.
Om 12:30 u. volgt de briefing en vanaf 13:00 u. zullen de eerste equipes starten.
Onderweg een kleine pauze met versnapering. Terugkomst vanaf 16:00 u. Dat is ook het begin van de borrel en BBQ.
Prijsuitreiking zal rond 17:30 U. zijn. De BBQ begint om 18:00 uur.

VGV Vaartocht

Maandag 31 juli 2023

De leden en geassocieerden van de VGV en hun partners worden van harte uitgenodigd voor een Vaartocht in het prachtige natuurgebied de Biesbosch op maandag 31juli a.s.

Gevaren wordt met de Zilvermeeuw 6, een prachtig schip met warm interieur, sfeervolle verlichting, mooie bar, moderne toiletten en een groot zonnedek uitgerust met tafels en stoelen.

Opstapplaats is de Zilvermeeuwsteiger, Biesboschweg 2, 4924 BB, Drimmelen (voor de navigatie de postcode invoeren). Hier is voldoende parkeergelegenheid aanwezig 

VGV Open

Maandag 28 augustus 2023

De VGV nodigt de golfende leden van de VGV en haar zusterverenigingen VOC (oud-cabinepersoneel), VVKB (voormalig boordwerktuigkundigen) en VG-KLM (oud-grondpersoneel) uit om deel te nemen aan dit open toernooi op golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn.

Het adres van de baan is Kromme Aarweg 5, 2403 NB Alphen aan den Rijn, de website www.zeegersloot.nl Geassocieerden en partners zijn zeer welkom! De wedstrijdvorm is Texas Scramble. Een NGF handicap is vereist. Deelnemers met een niet-actieve handicap worden verzocht een reële speelsterkte op te geven. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal worden gespeeld in teams van drie of vier spelers.

Bij de teamindeling wordt rekening gehouden met de speelsterkte. Buggyrijders dienen zelf — op eigen kosten — een buggy te reserveren en dit bij inschrijving te vermelden.